En bild på MissHosting
En bild på Ipeer
En bild på FS-Data

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Billig & stabil server
Garanterad 99.9% upptid

Bra support
Dedikerad Hårdvara

Testa i 30 dagar gratis!

Från 1595:- per månad

Från 995:- per månad

Läs mer → Läs mer → Läs mer →

Managed hosting

Managed hosting är den perfekta lösningen för framförallt företag som vill slippa att ta hand om sin dedikerade server överhuvudtaget. Om du har en dedikerad server utan managed hosting ser hostingföretaget till att din server står i en skyddad miljö, ser till att den är säker, fixar servern om den skulle strula och ser till att den får strömförsörjning även när det blir strömavbrott, men om du väljer managed hosting behöver du inte ens ha någon kunskap om installationer av applikationer, om backuper och allt annat som sker på servern. Då tar hostingföretaget hand om allt och anpassar servern efter dina önskemål.

Fördelar med managed hostning

Det finns många fördelar med att använda sig av managed hosting. Här ska vi på dedikeradserver24.se visa dig några av dessa fördelar.

  • Du behöver inte ha några IT-kunskaper alls.
  • En extremt kunnig specialutbildad IT-personal tar hand om det de är bäst på: att ta hand om allt som har med din dedikerade server att göra.
  • Mjukvaran och hårdvaran konfigureras helt enligt dina önskemål. De installerar allt enligt dina önskemål och avlägsnar det du inte längre vill ha kvar på servern.
  • Kostnadseffektivt för medelstora och större företag. De företag som använder sig av managed hosting slipper att hyra IT-konsulter eller anställa speciell IT-personal för ändamålet.
  • Genomgång av backuper, säkerhet och åtkomst som gör att du kan sova gott om natten.
  • Tar hand om samtliga uppdateringar av programvara och hårdvara.

Observera att du även kan välja managed hosting för VPS.