En bild på MissHosting
En bild på Ipeer
En bild på FS-Data

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Billig & stabil server
Garanterad 99.9% upptid

Bra support
Dedikerad Hårdvara

Testa i 30 dagar gratis!

Från 1595:- per månad

Från 995:- per månad

Läs mer → Läs mer → Läs mer →

SEO Hosting

Om du har många sajter på en och samma server får alla dina hemsidor samma IP-adress vilket inte är bra i SEO-syfte om du vill länka sajterna till varandra. Det finns emellertid ett sätt att kringgå det här: du kan använda dig av SEO Hosting. Denna lösning ska vi titta närmare på nu här på dedikeradserver24.se.

Därför gynnar SEO Hosting din rankning

Om du använder dig av SEO Hosting får alla dina sajter en unik IP-adress, vilket gynnar ditt länkbygge. Länkbygge är som bekant oerhört viktigt om du vill att dina sajter ska synas och hamna högt upp på sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Det är nämligen så att sökmotorerna gillar sajter som har många inlänkar eftersom en sajt som har många inlänkar verkar populär.

Om du har riktigt stora hemsidor som funnits länge ute på nätet kan det här med länkar lösa sig av sig självt om andra har börjat länka till dina hemsidor. Men om du snabbt vill hamna högt upp i sökresultaten och har sidor som inte är så omfattande är det viktigt att du själv bygger länkar. Många webbmasters brukar därför länka mellan sina egna hemsidor, men tyvärr har sökmotorerna börjat analysera vilka IP-adresser sajterna som länkar till varandra har. Om sajterna ligger på samma server har de samma IP-adress och det gillar inte Google. De gillar inte att folk försöker lyfta sina egna sajter. Det här gör att dina egna länkar oftast blir värdelösa eller kan till och med missgynna din ranking om du länkar mellan sajter som har samma IP-adress.

Miss Hosting är ett av företagen som är mycket omtalade för sina SEO Hosting tjänster.

Om du istället använder dig av SEO Hosting får alla dina hemsidor unika IP-adresser, vilket gör att sökmotorerna inte vet om när du länkar till dina egna hemsidor. Då kan du länka helt fritt och hamnar således högre upp på Google. Så om du satsar hårt på att hamna högt upp på sökmotorerna bör du definitivt använda dig av SEO Hosting.