En bild på MissHosting
En bild på Ipeer
En bild på FS-Data

24/7 DDOS-Skydd
8.9/10 i kundbetyg

Billig & stabil server
Garanterad 99.9% upptid

Bra support
Dedikerad Hårdvara

Testa i 30 dagar gratis!

Från 1595:- per månad

Från 995:- per månad

Läs mer → Läs mer → Läs mer →

Vanliga frågor

Vad är en dedikerad server?

Om du skaffar en dedikerad server får du en helt egen server som hostingföretaget sköter om och ser till att den står säkert och alltid får tillgång till ström, även om det blir strömavbrott. En dedikerad server är mycket stabil och har en hög prestanda som vida överglänser samtliga webbhotell.

Finns det en ännu stabilare och snabbare lösning?

Nej, en dedikerad server är det absolut stabilaste och snabbaste alternativet för dig som vill ha ett eget utrymme på nätet. Om du vill ha en riktigt snabb dedikerad server är det bara att välja en server som har en mycket bra processor, ett stort RAM-minne och en snabb hårddisk.

Är en VPS lika bra som en dedikerad server?

Nej, inte riktigt. En riktigt bra dedikerad server är snabbare och stabilare och riskerar inte att drabbas av bootvirus som någon annan har dragit på sig, det riskerar en VPS att göra.

Är en dedikerad server det bästa alternativet för mig som har en hemsida?

Ja, i alla fall om du har en hemsida som du lever på eller en företagshemsida som är viktig för ditt företag. Om du inte tjänar pengar på dina hemsidor eller inte har så extremt höga krav fungerar ett webbhotell emellertid bra.

Kan jag använda min dedikerade server till annat än hemsidor?

Ja, du kan till exempel använda den som filserver, e-postserver och spelserver.

Vad är shared hosting?

Om du använder dig av shared hosting delar du server med andra, det vill säga som när du använder dig av ett webbhotell eller en VPS.

Vad är Co-location?

Co-location är när du har en egen server som ett hostingföretag tar hand om.

Vad är Cloud Computing?

Det är en molntjänst. Om du använder dig av Cloud Computing får du ett visst utrymme på nätet där du kan lagra filer och ha dina backuper. Exempelvis Sky Drive, Google Drive och Dropbox är ett slags molntjänster.

Vad är SEO Hosting?

SEO Hosting är en lösning för dig som vill ha unika IP-adresser på alla dina hemsidor. Det gör att dina hemsidor gynnas av sökmotorerna om du länkar dem till varandra. Företag som erbjuder SEO Hosting hittar du såklart här på dedikeradserver24.se.